Yerli ve yabancı en güzel şarkıların şarkı sözleri müzik klipleri karaokeleri eşliğinde müzik dinleme keyfini sizlere sunuyoruz.

Ais Ezhel - Müzük Şarkı Sözleri & Dinle

Ais Ezhel - Müzük Şarkı Sözleri: Müzük bana gömdü, sandım bana gömen şey mike tyson rap gibi bi müziğe zaten,boks tarzı fight lazım,Sokaklarda sür

Ais Ezhel - Müzük Şarkı Sözleri


Müzük bana gömdü, sandım bana gömen şey mike tyson rap gibi bi müziğe zaten,boks tarzı fight lazım,Sokaklarda sürtünürken kafama bulaşan toz cabası,Kaybolursun metropoller olur birden lost adası,Rapçiler mal, alayı da pislik halde ve ister karanfilde gezsin,İster sürtsün istiklalde,İstikbali bulamaz çünkü s*ktik hali işsiz daaa ne yapcaz, umutsuzluk saksısına umutla dizdik lale, koyarsın elmaya (otomatik sansürlendi) (!)üne kafan milyonken,Tüm eski arkadaşların oluyo william tell,Ben bi kumum, Sadece ve dertler kediboku,Kardeşin sandığın mal yapar arkandan dedikodu,Rap mehter marşı çalmak gibi gay barda,Ya da okutmak arabesk parça ray charles’a,Cevap versinler istersin sorduğunda who i am,Para yok, raple olsan bile duayen.

Nakarat
Seni gidi mal playlistine bolca koyserdar ortaç mc dallama ve de soulja boymüzik nedir bilmez dinlemezki piyasadan hariçbizim derdimizse underground nolcak o? nolcak o ?




Ais Ezhel
Tüm Ais Ezhel şarkı sözleri => Ais Ezhel Şarkı Sözleri

Yorum Gönder

[facebook]

Şarkı Sözleri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget