Yerli ve yabancı en güzel şarkıların şarkı sözleri müzik klipleri karaokeleri eşliğinde müzik dinleme keyfini sizlere sunuyoruz.

Fikret Dedeoğlu - Dertler Gelmiş Şarkı Sözleri & Dinle

Fikret Dedeoğlu - Dertler Gelmiş şarkısının şarkı sözleri ve klibi sizlerle. En güzel Fikret Dedeoğlu şarkıları ile müzik dinlemenin keyfini çıkarın.


Sosyal medyada sıkı bir takipçi kitlesi olan Fikret Dedeoğlu yine en güzel şarkılarından biriyle sitemizde. Sanatçının seslendirdiği Dertler Gelmiş Şarkı Sözlerini ve müziklerini dilemeniz için kliplerini sizin için sitemize ekledik.

Fikret Dedeoğlu - Dertler Gelmiş Şarkı Sözleri

Dertler gelmiş üst üste toplanmış birlikte Gelmiş gelsin alışkınım Sormuş en çok ne acıtır canını Yalnızlık demişim onca derdin ardından Dertler gelmiş üst üste toplanmış birlikte Gelmiş gelsin alışkınım Sormuş en çok ne acıtır canını Yalnızlık demişim onca derdin ardından Akılda kalan sadece umutsuz vedan Olmadı belki olmayacakta Bundan sonra senin gibisi Ben yine yalnızlık elçisi Sen yine elde mutluyken Yaşadıklarımın hepsi Haksızlığın ta kendisi Ah yar soğuk geceler Sensiz olmaz olmaz derdime çare Anlatmaz heceler derdimi Anladım ki artık dönmeyeceğini


Fikret Dedeoğlu
Tüm Fikret Dedeoğlu şarkı sözleri => Fikret Dedeoğlu Şarkı Sözleri

Fikret Dedeoğlu Klipleri &Müzik Dinle


Sitemizdeki Diğer Fikret Dedeoğlu Şarkı Sözleri


Yorum Gönder

[facebook]

Şarkı Sözleri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget