Yerli ve yabancı en güzel şarkıların şarkı sözleri müzik klipleri karaokeleri eşliğinde müzik dinleme keyfini sizlere sunuyoruz.

Arslan Yakıcı - Söylesene Aşk 2 Şarkı Sözleri & Dinle

Arslan Yakıcı - Söylesene Aşk 2 Şarkı Sözleri: -ARSLAN YAKICI Herşeyimi al ! ruhumuda sök, kalmadı gram mecalim. seni sensizde seninle yaşayanlardan mükemmel yaşadı

Arslan Yakıcı - Söylesene Aşk 2 Şarkı Sözleri


-ARSLAN YAKICI
Herşeyimi al ! ruhumuda sök, kalmadı gram mecalim. seni sensizde seninle yaşayanlardan mükemmel yaşadım. içtigim kahvenin bile damagıma farklı gelirken tadı. nasıl bekler annem mutlu olmamı ? neden gülsün yüzüm ? yoksa gülmelimi o gavat elleriyle çıkarırken gömlegini. iyimisin ? diye soranlar evet demekten yoruldum. yalandan ölünseydi sen seviyorum dedigin bende iyiyim dedigim için ölen olurdum. adını küçük bir kürdan gibi dilime doladım. nasıl sen kokar giymedigim kıyafetlerle dolu olan dolabım ? onlara nasıl işledi kokun bunu nasıl becerdin ?


-ZEUS KABADAYI
Sevgi bu kadar basit olmamalı canım istiyosanız gidip ondan alalım benim ne suçum var nede kelimelerimin anlamı bekliyorum dört gözle aramanı. Kararı verdi oysa bir adam ve bir kadın eşit kimi bana bakıp üzülme desede kalbime bıçak sokuyodu biri. söylesene aşk (x3) bir gel hemen bir gell ahhh ahhhhh .
hayatımda ne varsa senin için ben yırtıp attım kimileri bana bakıp ağladı kimileri üzülüp baktı.
istemedim bi damla yaş. istemedim senin gibi birini sevmek.
seni sevmek öyle bi şey ki . ölüyorum be duy sesimi ölüyorum be duy sesimi.


-ARSLAN YAKICI


her gece seni yeniden dogururken her sabah onun kollarında gebertip, eyvallah çekiyorum bu hayata, yeter diyorum, bitti diyorum. her gün işe yaramaz alkol kolundan tutup seni karşıma dikiyor, al götür şunu gözüm görmesin diyorum sus ve içmeye başla diyor. sonra neden diyorum ses yok senden, niye dıyorum ses yok. cevap vericek gücünde yok, yüzünde yok . onu gerçekten sevseydin bunu ilk ben bilirdim, çünkü sevgi denen şey benim kral oldugum yerin bir ilidir. ilk benim kulagıma gelir bu şehirde yaşananlar. ben seni hak ettim sen beni degil o yüzden dogrusuydu ona kalman. Neden çekiyoruz bunları ? Söylesene Aşk niye çekiyoruz ? Aslında o yoksa hiçbirşeyin çaresi yok.


Arslan Yakıcı
Tüm Arslan Yakıcı şarkı sözleri => Arslan Yakıcı Şarkı Sözleri

Yorum Gönder

[facebook]

Şarkı Sözleri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget