Yerli ve yabancı en güzel şarkıların şarkı sözleri müzik klipleri karaokeleri eşliğinde müzik dinleme keyfini sizlere sunuyoruz.

İnfaz - Mazi Kapandı Şarkı Sözleri & Dinle

İnfaz - Mazi Kapandı şarkısının şarkı sözleri ve youtube müzik klibi sizlerle. En güzel İnfaz şarkıları ile müzik dinlemenin keyfini çıkarın.


Sosyal medyada sıkı bir takipçi kitlesi olan İnfaz yine en güzel şarkılarından biriyle sitemizde. Sanatçının seslendirdiği Mazi Kapandı Şarkı Sözlerini ve müziklerini dilemeniz için kliplerini sizin için sitemize ekledik.

İnfaz - Mazi Kapandı Şarkı Sözleri

İNFAZ MAZİ KAPANDI SÖZLERİ VERSE 1 : YA DİNLE Hayat bu canını yakar yarına bakar kimi bağrına basar sevip ağlamasada ipi bağlamasada iki dağ arasında rapim kazınacak hepinizin hafızasına(hafızasına) pahalı satar kedi fare sanar gel ifademi al yada manevi kal yada daredikal düşün yörüngemi sattığı hangi taraf halim ara ...... kalbi kanar iflas etti tüm fabrikalar ...... gökte mavi karardı ..... alice harikalar diyarı değil burası ve bana diss atanlar hangi salaklarsa bana bariz hatalı bunu taciz sanarsın sus kes bi gecede kalemimle tarih yazardım geçmişi silip at mazi kapandı dönüp arkamı gitmedim varki zararı bana kendinden bahseden harbi zavallı kimin umrunda çekeceğim kabir azabı biraz anlatsam hayatımı kafanız ağırır senelerdir kapalı sandık ben köşeme çekildim ve yaramı sardım yapacaklarınız işe yaramaz artık hadi derdime derman ol şakamı sandın
peşime kurdu çakalı saldı kimi dağ dere görmeden paçayı sıvardı haddini bil ateş bacayı sardı sen görmedin kolumda faça izi vardır bütün işlerin acelesi vardır ben çok kez çaresiz kaldım bu insan günahkar ACI BİZE TANRIM. NAKARAT:ÖNÜM ARKAM SAĞIM SOLUM DÜŞMAN DOLU NE KADAR DOLU KAPANDI GÖZLERİM YALAN MI SÖZLERİM KALAN Bİ SEVGİLİM AKAN Bİ SEL GİBİ ÖMRÜM HAYAT KURDUM HAYAL GÖNLÜM AYAZ KURTUL DAYAN ARTACAK NEFRETİM ARKADAŞ BEKLEDİM KANLI CADDELERİM YAŞAMAK TEK SEÇİM. VERSE 2:Benim ayaklarım kısa yollarım uzun kapat gözlerini korkmadan uyu sağım solum tuzak ortada kuyu bana bütün dostlarım kol kanat olur ben düşmanıma bile dedim soframa otur her cenaze toprağa konur bak sorma bende çok mağdurum lan işlemezki tokmakta vursan hayat tanır çok fazla fırsat ayaklanıp korkmazki infaz meraklanıp sormaz mı insan dost olamaz aslanla timsah yine saplayın sırtıma mızrak söz konusu boktan bi freestyle göz korkutur dostlar sırtlan gibi dört dörtlük şoktan kingsize bir insanda olmaz mı insaf seni duymaz etsende isyan adım ecel ve etsende imzam ne dersen de efsane inkar edilemez çünki bu etrafım zindan çekeceksin esrar bi miktar arşivimde destanla beat var stüdyomda kezbanla feat yap her darbede sarsıldı dünyam sana göre ben şansızdım güya her uykumda ayrı bi rüya istersen saygıda duyma çabalamadın kaldın o kuyuda bu ringte zor gardını korumak çakal kadar kargada kurnaz haramla ben karnımı doyurmam.NAKARAT: ÖNÜM ARKAM SAĞIM SOLUM DÜŞMAN DOLU NE KADAR DOLU KAPANDI GÖZLERİM YALAN MI SÖZLERİM KALAN Bİ SEVGİLİM AKAN Bİ SEL GİBİ ÖMRÜM HAYAT KURDUM HAYAL GÖNLÜM AYAZ KURTUL DAYAN ARTACAK NEFRETİM ARKADAŞ BEKLEDİM KANLI CADDELERİM YAŞAMAK TEK SEÇİM.


İnfaz
Tüm İnfaz şarkı sözleri => İnfaz Şarkı Sözleri

İnfaz Klipleri &Müzik Dinle


Sitemizdeki Diğer İnfaz Şarkı Sözleri


Yorum Gönder

[facebook]

Şarkı Sözleri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget