Yerli ve yabancı en güzel şarkıların şarkı sözleri müzik klipleri karaokeleri eşliğinde müzik dinleme keyfini sizlere sunuyoruz.

Rafet El Roman - Suç Bende Mi Şarkı Sözleri & Dinle

Rafet El Roman - Suç Bende Mi şarkısının şarkı sözleri ve youtube müzik klibi sizlerle. En güzel Rafet El Roman şarkıları ile müzik dinlemenin keyfini çıkarın.


Yine Rafet El Roman Şarkı Sözleriyle sizlerleyiz. Sanatçının en güzel parçalarından olan Suç Bende Mi Şarkı Sözlerini ve kliplerini sizin için sitemize ekledik. Rafet El Roman - Suç Bende Mi şarkı sözleri ve klibi ile müzik dinlemenin keyfini çıkarmanız dileklerimizle.

Rafet El Roman - Suç Bende Mi Şarkı Sözleri

Belki Yalandı Bilemem Inanasım Var Seninle Aşkı Yaşayasım Var Özlüyorum Ah Her Şeyini Anlamadım Bütün Suç Bende Mi? Çekemem Derdini, Nazını Dedim Giderken Rahattı Kafam Içim Bırak Değmiyor Üzülmeye Unuturum Geçer Öylece Gün Olur Gelir Bir Boşluk Düşer Gönlüme Ah Yokluğu Bitti Deyip Inan Bitmiyor Geçer Sandığım Geçmiyor Şimdi Yalanlarına Inanasım Var Sorunlarına Katlanasım Var Özlüyorum Ah, Herşeyini Anlamadım Bütün Suç Bende Mi? Şimdi Yalanlarına Inanasım Var Seninle Aşkı Yaşayasım Var... Özlüyorum Ah, Herşeyini Anlamadım Bütün Suç Bende Mi? Dilimden Düşer Hece Hece... Uykularım Kaçar Her Gece Alışırım Demek Yetmiyor O Aklımda Hep Çıkmıyor...


Rafet El Roman
Tüm Rafet El Roman şarkı sözleri => Rafet El Roman Şarkı Sözleri

Rafet El Roman Klipleri &Müzik Dinle


Sitemizdeki Diğer Rafet El Roman Şarkı Sözleri


Yorum Gönder

[facebook]

Şarkı Sözleri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget